onsdag, september 06, 2006

INTE en lägesrapport

Har tagit bort en "lägesrapport" eftersom den bröt mot mina principer för bloggen. Märkte att jag började ego-babbla precis som de flesta bloggare...

4 kommentarer:

 1. Fortsätt skriva, Fred. Även om jag inte delar ditt klassperspektiv, anser jag att det är viktigt att man som skribent är medveten om hur ens härkomst styr ens preferenser. Och att det förs en diskussion omkring detta. Ansvaret för det hamnar ju lätt hos den som kommer från en - i kultursammanhang - avvikande bakgrund, medan den solitt småborgerliga kulturvänstermassans perspektiv tas för självklart. Man behöver ständigt bli påmind om det förtryck som döljer sig i förment självklarhet.

  Dessutom, eftersom jag inte delar ditt perspektiv (dvs din bakgrund) tycker jag att det är extra intressant att läsa.

  /Yngve

  SvaraRadera
 2. Hurra, jag har en läsare! Ett första steg mot bekräftandet av hypotesen om vilka som läser. Fortsätt läs, jag fyller på successivt och ser vad som händer.

  SvaraRadera
 3. Två läsare!

  Mycket lovande blogg, fortsätt skriva.

  Instämmer helt i Yngves inlägg med den lilla skillnaden att jag även delar ditt "perspektiv"....eller din klass snarare.

  Alfred Boman

  SvaraRadera
 4. Ditt efternamn påminner mig om Calle Boman, trotskistisk (tror jag) smed i Falkenberg, en av min barndoms hjältar. Ni kanske är släkt?

  SvaraRadera